Stichting Studentensport Leiden –

Website with ❤ by EZERO.nl

Aquamania

Eerste Leidse Studenten Zwem- en Waterpolo Vereniging

Over

Wij zijn E.L.S.Z.W.V. Aquamania! Wij zijn de eerste studenten zwem- en waterpolovereniging in Leiden. Bij ons kunnen zwemmers en waterpoloërs van elk niveau lid worden om samen te trainen, mee te doen aan studentencompetities door het hele land, of gewoon lekker een drankje doen in de binnenstad van Leiden!

Elke week zijn er twee waterpolotrainingen, op maandag en woensdag, en twee zwemtrainingen, op maandag en donderdag. Op deze avonden kan je ons vinden in zwembad de Zijl en het Vijf Meibad. Tijdens de trainingen is er aandacht voor alle niveaus, van beginners tot nationaal kampioenen. We werken toe naar de  Nederlandse Studenten Kompetities waar we strijden tegen de andere studentensteden.

Naast onze sportieve activiteiten hecht Aquamania ook veel waarde aan gezelligheid. Zo borrelen we elke eerste dinsdag van de maand en zorgt onze activiteitencommissie regelmatig voor andere vormen van vermaak, zoals etentjes, schaatsen, barbecues, lasergamen, filmavonden en meer!

Wil je een keer kijken of zwemmen of waterpolo bij Aquamania bij jou past? Kom gratis een training proberen! Stuur ons een mail (info@aquamanialeiden.nl) of een berichtje op Instagram (@Aquamanialeiden).

Dus, heb je interesse in zwemmen of waterpolo, of ben je op zoek naar een  gezellige vereniging, dan is Aquamania de plek voor jou!