LVV FOOTBALL FACTORY

Football Factory de grootste studentenvoetbal club van Leiden

LSVV ’70

Over

 

L.V.V. Football Factory is dé studentenvoetbalvereniging van Leiden! Wil je serieus kunnen trainen in een gezellig team? Blink je uit in de eerste, tweede of juist de derde helft? Dan ben je bij Football Factory aan het juiste adres! Bij onze vereniging hebben we oog voor goed voetbal én gezelligheid. Onze 11 teams spelen in verschillende klassen in de KNVB-competitie, waardoor we voor iedere voetballer een passend team hebben. Verder organiseert Football Factory verschillende leuke activiteiten, waaronder voetbaltoernooien, feesten en borrels. Dit doen we ook in samenwerking met andere (sport-)verenigingen. Ben je nog niet overtuigd? Neem contact met ons op en train gezellig een keertje mee! Als je liever in Den Haag speelt, kijk dan eens op ww.hvvfootballfactory.nl.

Football Factory heeft in Leiden 8 herenteams en 3 damesteams. Deze teams trainen één of twee keer per week en spelen een wedstrijd op zaterdag of zondag. Ons heren selectieteam speelt 5e klasse op zaterdag en ons dames selectieteam 3e klasse op zondag. De andere teams spelen in verschillende klassen, dus voor iedere voetballer hebben wij een passend team – van beginner tot ervaren speler! Bij Football Factory spelen zowel Nederlandse als internationale studenten. Ook als oud-student ben je bij ons van harte welkom. Wil je bij ons komen voetballen? Dan kan je eerst een keer meetrainen, zodat we samen kunnen kijken in welk team je het beste past. Dit kan aan het begin van het seizoen, maar ook gedurende de rest van het jaar. Mocht je bij ons alleen willen trainen, dan is er de mogelijkheid om trainingslid te worden. Wil je ook wedstrijden spelen en je team helpen om het kampioenschap binnen te slepen? Word dan wedstrijdlid! Kijk voor meer informatie over het type lidmaatschap even op onze website of stuur een mailtje naar footballfactoryleiden@gmail.com.

Over

LSVV is een absoluut unieke voetbalclub, een sieraad voor het amateurvoetbal, dé parel van het westen. Dat heeft alles te maken met de excentrieke clubcultuur, bij LSVV neigen we er namelijk naar om het voetbal niet al te serieus te nemen. Het doel is om lol met elkaar te trappen en het voetbal is daar slechts een middel voor. Slechts tijdens hun eigen wedstrijden zal je een LSVV´er op een bepaalde focus kunnen betrappen.

 

Toch hoeft het niveau van de LSVV´ers daar niet onder te lijden. Bij LSVV geloven we in presteren door het creëren van een goede sfeer.  Waar andere clubs zich verliezen in ingewikkelde positiespelletjes beseft LSVV dat dit niet het verschil gaat maken op amateurniveau. In het amateurvoetbal gaat het in feite nergens over, behalve jezelf enigszins fit houden, genieten van onvervalste voetbalhumor en gewoon lekker een balletje trappen met je vrienden.

 

LSVV heeft hiervoor teams op alle niveaus, soorten en maten. Het eerste herenteam speelt A-categorie en wordt geleid door levende legendes coach Jan Nonkes en assistent Freek Jansen (ja dat is die gast van VI), maar de club kent ook teams met spelers wiens enige voetbalervaring op het schoolplein is achtergebleven. En alles ertussenin natuurlijk. Daarnaast laten ook de dames van LSVV zich allerminst onbetuigd. Het eerste heeft zich uit de krochten van het damesvoetbal gevochten en speelt sinds dit seizoen zelfs A-categorie!

 

Alles bij elkaar biedt LSVV ´70 plaats aan een kleine 300 enthousiaste leden, van wie de overgrote meerderheid nog volop geniet van het studentenleven, de rest bieden wij de mogelijkheid in stijl uit te rangeren. Dit doen wij in 6 herenteams en 3 damesteams op zaterdag, 2 herenteams op zondag en 3 zaalteams. Iedere student die graag een balletje trapt en die zijn of haar studentenleven wil verrijken, is bij ons van harte welkom!