Stichting Studentensport Leiden –

Website with ❤ by EZERO.nl

LVV FOOTBALL FACTORY

Football Factory de grootste studentenvoetbal club van Leiden

Over

Met 7 heren en 2 dames teams, gevuld met enthousiaste en sportieve studenten, is Football Factory de grootste studentenvoetbal club van Leiden.
Hier bij het Universitair Sportcentrum komen voetbal en gezelligheid samen.

Studenten uit alle windstreken en lagen van de samenleving vinden bij ons een gezellig en vooral sportief onderkomen. Je kan samen met een studenten- of studievereniging een team vormen en je als team aanmelden of je kan je aansluiten bij een van de huidige studententeams. Zowel nationale als internationale studenten zijn te vinden bij Football Factory! Tot slot is er ook een kans te groeien als voetballer, de meeste teams trainen 2x per week (bij de selectie met meerdere professionele trainers) en hebben op zaterdag een wedstrijd.

Daarnaast hebben we de ultieme mogelijkheid om ieder jaar mee te doen aan een groot internationaal toernooi in China, waar je speelt tegen teams van allerlei topuniversiteiten van over de hele wereld. Naast voetbal staat gezelligheid centraal. Zo worden er door het jaar heen activiteiten georganiseerd waar iedereen welkom is! Factorian borrels, een openingsBBQ, een traditioneel Factorian Weekend waar alle remmen los gaan en een jaarlijks FIFAtoernooi zijn enkele voorbeelden waar je met clubgenoten kan proosten op het sportieve (studenten)leven.