Stichting Studentensport Leiden –

Website with ❤ by EZERO.nl

Qravel

Dé Studententennisvereniging In Leiden!

Over

Bij Qravel heb je de mogelijkheid om op elk niveau te tennissen, zowel beginners als (ver)gevorderden vinden hun plekje binnen onze vereniging. Met ruim 450 leden is er altijd wel iemand van hetzelfde niveau om mee of tegen te tennissen.

Als Qravel nemen wij deel aan de najaar, winter en voorjaarscompetitie met heren, dames en gemengde teams. Daarnaast organiseren wij trainingen tijdens en buiten de competitie om, waarbij je individueel of als team je tennisvaardigheden kan verbeteren. Wij spelen en trainen altijd op de banen van het Universitair sportcentrum.

Maar Qravel is veel meer dan alleen tennis!  Elke eerste en derde dinsdag van de maand houden wij een borrel in ons stamcafé De Storm (Pieterskerk-Choorsteeg 13) waar veel Qravelaars elkaar buiten de tennisbaan beter leren kennen. Dit is het perfecte moment om elkaars tennisvorderingen te horen, belangrijke andere zaken te bespreken en tennisafspraken te maken. Ook hebben wij elke tweede en vierde dinsdag van de maand een Qlubavond, waarbij we eerst tennissen en daarna gezellig doorgaan in het clubhuis.

Gedurende het jaar worden ook nog een groot aantal activiteiten georganiseerd, zoals een Qravelweekend, kerstdiner, gala en familietoernooi.