Njord

Koninklijke Studenten Roeivereeniging

Asopos de Vliet

Algemene Leidse Studenten Roeivereniging Asopos de Vliet

Over

Njord werd op 5 juni 1874 opgericht door leden van het Leidsch Studenten Corps en was hiermee de eerste studentenroeivereniging van Nederland. Sindsdien is Njord nog steeds verbonden aan Minerva, maar open voor iedereen. Met meer dan 900 leden is Njord momenteel één van de grootste verenigingen van Leiden. Onze roeiers excelleren op nationaal en internationaal niveau in de roeiboot, maar ook de borrelcultuur leeft iedere dinsdagavond op in onze sociëteit.

 

Inmiddels is er meer bekend over de invulling van de El Cid: er komen drie online dagen en iedereen krijgt de kans een dag in Leiden El Cid te lopen. Op deze dag kan je ook langskomen bij Njord! We geven je dan graag een rondleiding en beantwoorden al je vragen. Tijdens jouw dag in Leiden kan je je tevens meteen inschrijven, dit geldt natuurlijk ook voor studenten die geen El Cid en zich willen inschrijven.

Ook organiseren we een Open week van 7 t/m 9 juli. Tijdens de Open week kan je een dag langskomen op. Njord. We zorgen dan voor een leuk programma, zodat je de typische Njordsfeer toch een beetje meekrijgt.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over de Open week, de El Cid op Njord en het inschrijven? Vul dan deze link in en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Vergeet ook niet de instagram-pagina te volgen (@elcidnjord) en met vragen kan je altijd mailen naar ic@njord.nl.

Over

De Algemene Leidse Studenten Roeivereniging Asopos de Vliet is een studentenroeivereniging uit Leiderdorp. Asopos de Vliet is ontstaan uit een fusie van de herenroeivereniging Asopos en de damesroeivereniging De Vliet.

Asopos de Vliet telt tegenwoordig ongeveer 560 leden.