Stichting Studentensport Leiden –

Website with ❤ by EZERO.nl

LSD

Leidse Studenten Duikvereniging

Over

Duik jij naast je studieboeken voor de nodige (ont)spanning ook graag het diepe in? Of ben je meer van de borrelpraat onder het genot van een vloeibare versnapering? Bij LSD kun je alle kanten op!

LSD maakt duiken betaalbaar omdat je als lid de duurste onderdelen van je uitrusting gewoon uit ons gemeengoed kunt lenen. Onze vrijwillige instructeurs bieden internationaal erkende duikopleidingen aan waardoor jij veilig met ons kunt BLOWen (BLOW = Buiten Lekker Onder Water).

Materiaal

LSD bezit maar liefst 20 duiksets en een compressor waarmee de duikflessen gevuld kunnen worden. De duiksets en de compressor staan beiden tot de beschikking van leden en hiervan wordt dan ook het hele jaar volop gebruik gemaakt.

 

Opleidingsmogelijkheden

LSD is aangesloten bij de NOB en hanteert daarom hun duikopleidingensysteem. Er zijn binnen dat systeem verschillende duikbrevetten te behalen, waarmee je de ganse onderwaterwereld kunt ontdekken. De brevetten die bij de NOB worden afgegeven zijn internationaal erkend. Dit betekent dat je dus buiten gezelligheid en de kennis die je opdoet ook een officiële opleiding afrond. 

 

Het hele jaar door organiseren onze instructeurs duikopleidingen en specialisaties. Ben je gebrevetteerd en wil je bij LSD verder leren duiken? Dat kan! Heb je nog geen brevet dan moeten we je dit collegejaar i.v.m. beperkte opleidingscapaciteit helaas teleurstellen. Wel kun je je gegevens achterlaten bij interesse en natuurlijk alvast lid worden voor alle andere activiteiten die wij gezamenlijk doen!

 

Krijg je al kriebels en heb je zin om een duikje te wagen met LSD? Kijk snel op onze website voor meer informatie en meld je aan!