Stichting Studentensport Leiden –

Website with ❤ by EZERO.nl

LSD

Leidse Studenten Duikvereniging

Over

Duik jij naast je studieboeken, voor de nodige (ont)spanning ook graag het diepe in? Of ben je meer van de borrelpraat onder het genot van een vloeibare versnapering? Bij LSD kun je alle kanten op. Elke maandag na het COKEN* en donderdag rond ons zwembaduur wordt er geborreld in ons eigen pand op het watersportterrein.

Een flink aantal commissies verzorgt het hele jaar door al dan niet duik-gerelateerde activiteiten. Zo wordt er jaarlijks een reis georganiseerd (afgelopen jaren naar Malta, Egypte en de Azoren), gaan we vijf keer per jaar voor een prikkie op duikweekend in Zeeland, wordt er flink wat afgeBLOWd* en kunnen de voetjes van de vloer tijdens de verschillende themafeestjes. Onze vrijwillige instructeurs bieden internationaal erkende opleidingen en de XTC* houdt ons materiaal met klusavonden in topconditie.

Bij LSD wordt duiken (als de prominente hobby die het is) betaalbaar omdat je als lid de duurste onderdelen van je uitrusting gewoon uit ons gemeengoed kunt lenen. Met onze eigen compressor kom je bovendien nooit zonder lucht te zitten.

Reeds enthousiast en kun je niet wachten je bij ons te voegen? Kom dan een keer langs en schrijf je in!